De WinterVuurplaats

   

Praktische informatie WinterVuurplaats 2010

Wanneer
26 t/m 29 december 2010
dagelijks vanaf 18.00 uur
start programma 20.00 uur
KinderVuurplaats 28 december 14.00-17.00 uur

Kosten
WinterVuurplaatsavond:
€ 10,00 per persoon inclusief kachelwarmte (jongeren tot 25 jaar, studenten en 65+ € 8,50 per persoon).

KinderVuurplaats:
€ 7,50 per kind (vanaf 4 jaar) en € 5,00 per ouder/begeleider.

Eten en drinken
Tussen 18.00 en 19.30 uur is er een soep van de dag met brood verkrijgbaar tegen betaling. Verder is er koffie, thee, wijn/glühwein.

Kledingadvies
Buiten kan het flink koud zijn, vooral tijdens de kunstzinnige gebeurtenissen 's avonds, maar in de tent is het behaaglijk lekker en soms ronduit warm. We raden aan om je zo te kleden dat je makkelijk een laagje uit- of aan kunt doen.

Contact
Wil je contact met een van de organisatoren stuur een e-mail: info@wintervuurplaats.nl of bel: 06-40003848.

Adres & route

De WinterVuurplaats is op Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen, naast station Driebergen Zeist.

Kom je per trein: Stap uit op station Driebergen-Zeist. Steek de straat en parkeerplaats tegenover het station recht over (hoofduitgang aan de Driebergse zijde). Aan de overkant is een poort in de oude muur die toegang geeft het landgoed.  Sla rechtsaf en volg het pad over het landgoed. Lichtjes wijzen je de weg naar het veld achteraan het landgoed, waar de WinterVuurplaats is.

Kom je per auto: Vanaf de A12 afslag Driebergen-Zeist. Richting station / Zeist aanhouden. Na ca 300m tref je links de ingang van Landgoed De Reehorst. Dit is nog voor de spoorwegovergang. Volg de borden naar de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats wandel je verder het landgoed op. Lichtjes wijzen je de weg naar het veld achteraan het landgoed, waar de WinterVuurplaats is.

Afwijzing van aansprakelijkheid
Stichting Plaatstaal en de organisatoren van de WinterVuurplaats geven de grootste aandacht aan de veiligheid in en rond de tenten van de WinterVuurplaats. We wijzen erop dat deelnemers aan de WinterVuurplaats, zowel zij die meerdere dagen komen meedoen als mensen die de WinterVuurplaats een avond bezoeken, op eigen risico en verantwoordelijkheid aanwezig zijn. De WinterVuurplaats cq de personen die deze organiseren, kan nimmer aansprakelijkheid worden gesteld voor ongevallen, lichamelijk of psychisch letsel, schade of verlies van eigendommen op en/of tijdens de WinterVuurplaats ontstaan. Door naar de WinterVuurplaats te komen gaat u met deze voorwaarden akkoord.

 


 

doolhof

plattegrond landgoed De Reehorst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[28okt2010 rt]